OOST-AFRIKAANS RESTAURANT ASMARA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oost-Afrikaans Restaurant Asmara. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 22:50 Snel bezorgd en zoals altijd lekker eten
28 mei 2022 om 19:06 Het vleesgerecht was goed, maar de bijgerechten, zoals linzen en een variatie van groenten bestond uit twee bonen, een blaadje sla en een komkommerschijfje.
12 mei 2022 om 19:46 Snel bezorgd. Eten smaakt goed. Ik miste de gemengde groenten die bij het hoofdgerecht zouden moeten zitten.
11 mei 2022 om 10:47 Lekker, vers en goede porties zoals altijd.
5 mei 2022 om 7:03 Heerlijk, zoals altijd. Één van mijn favorieten.
17 apr 2022 om 22:56 Lieve mensen die er werken, helaas was het niet wat ik verwacht had wat ik besteld had
23 mrt 2022 om 15:29 Heerlijk eten en prima porties.
23 feb 2022 om 9:40 Ik kan dit eten echt aan iedereen aanbevelen. En ook heel erg fijn dat je er glutenvrij en melkvrij kunt eten!
16 dec 2021 om 19:22 Heerlijk gegeten. Absoluut een aanrader!
5 dec 2021 om 21:11 Heerlijk! We hadden een schoteltje van veganistische gerechten met injeras erbij en we hebben enorm genoten! Hopelijk kunnen we er snel een keer gaan eten. Alles was top; de smaak, de hoeveelheden en ook de bezorgtijd. Voor herhaling vatbaar